Return to site

Konopljin sok CBDa: Slasten, naraven in neverjetno bogat vir dobrega počutja

prisoten v izdelkih CBD konopljine kapljice, prah soka konoplje CBDa

· Konopljin sok,konopljine kapljice

Naš surovi zeleni sok vsebuje celoten spekter bistvenih hranil in dodatna korist velikih količin kanabidiola (CBDa), ki jih najdemo v zreli rastlini legalne industrijske konoplje.

Naša polja konoplje brez THC gojijo in obirajo na Nizozemskem kmetje z več kot 20-letnimi izkušnjami. Pesticidov ali herbicidov sploh ne uporabljamo. Sveži listi se v neposredni bližini prenesejo v naš sokovnik, kar zagotavlja kakovost našega surovega konopljinega soka in zdravih sestavin, ki jih najdemo v njem.

Konopljin sok se zamrzne v samo dveh minutah po pakiranju, s čimer zagotovimo, da bodo vsa hranila in encimi ostali aktivni in vitalni, da boste lahko uživali! V soku ni dodatkov, zato lahko izključno uživate surovo naravo, brez neželenih presenečenj.

Glavni namen konopljinega soka je uporabiti kot zdrav in osvežujoč napitek, vendar s pomočjo naših receptov in nekaj domišljije lahko naredite zelo edinstvena in izjemno okusna živila, ki vsebujejo konopljin sok in še vedno ohranjajo vitaminske, mineralne in kanabidiolske koristi v celoti.

Zaradi stresa in hitrosti sodobnega življenja naša telesa hrepenijo po energiji in revitalizaciji. Konopljin sok vam daje najboljše od narave v obliki okusnega zdravega soka. Vsak odmerek našega konopljinega soka bo okrepil vaš imunski sistem in poživil vaše telo z močno mešanico vitaminov, mineralov, omega kislin in najpomembnejše sestavine - kanabidiola. Kanabidiolna kislina je močno prehransko sredstvo, ki bo telesu pomagalo, da se regenerira, okreva in deluje na splošno povečani ravni.

Konopljo pridelujejo skozi zgodovino zaradi svojih hranilnih in zdravilnih lastnosti, zdaj pa smo s pomočjo sodobnih tehnik sokovnika uspeli ohraniti in izolirati najboljše, kar nudi konoplja. Vsak paket konopljinega soka se takoj po proizvodnji zamrzne, da bi zagotovili, da bodo vsi kupci dobili izdelek v prvotni sveži obliki, brez izgube hranilne vrednosti.

Največja moč konopljinega soka izvira iz najmočnejše sestavine, kanabidiolske kisline, ki je esencialna aminokislina, ki jo najdemo le v konopljinih vlaknih. Cannabidiol CBDa je močan antioksidant, ki pomaga pri razstrupljanju telesa, obnovi zdravo ravnovesje in na splošno izboljša vaše počutje.

Idealna izbira za čiščenje vašega telesa:

  • Z lahkoto absorbira
  • Močan antioksidant
  • Visoka nutritivna vrednost in
  • Povečana presnova, zatiranje apetita.
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK